Over Huang Pai

Ons verhaal

Huang Pai B.V. is een modern architectonisch decoratiebedrijf met ontwerp, bouw, internationale handel en volledig maatwerk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, met meer dan 60+ medewerkers uit 6 landen, onze commercieel en interieur projecten zijn verspreid over de grote steden in Nederland.

Met 8 jaar ervaring in de branche hebben we ons al lang een plaats verworven in de Nederlandse & Chinese bouw- en decoratiemarkt. We zetten ons in om onze professionele kennis en ervaring te gebruiken om onze klanten bevredigende ontwerp oplossingen te bieden, de beste technische oplossingen voor te stellen en deze ter plaatse te implementeren om de behoeften van de klant om te zetten in realiteit.

Reputatie opbouwen.

Huangpai is sinds 2015 blijven groeien en innoveren. In de begindagen van onze oprichting waren we een klein bedrijf met slechts een paar werknemers en beperkte middelen, maar we streven ernaar om uitzonderlijke architecturale en decoratieve diensten te leveren door het nastreven van kwaliteit en een klantgerichte filosofie.

Door niet aflatende inspanningen hebben we geleidelijk het vertrouwen en de reputatie van onze klanten gewonnen. Na verloop van tijd hebben we geleidelijk onze schaal vergroot en meer talenten en technologieën geïntroduceerd om de efficiëntie en kwaliteit te verbeteren. We hebben ook langdurige en stabiele relaties opgebouwd met onze leveranciers.

Duurzaamheid en technologie omarmen

Met het groeiende belang van duurzame praktijken op het gebied van architectuur en design, heeft Huangpai een proactieve benadering gekozen. We geven het voorbeeld van milieuvriendelijk ontwerpen door milieuvriendelijke materialen en energiezuinige oplossingen te gebruiken in onze projecten.

Bovendien omarmt Huangpai technologische veranderingen door het creëren van uitgebreide visuals voor onze klanten met behulp van computerondersteunde ontwerpsoftware en 3D-modelleringstools. Hierdoor kunnen we onze ideeën beter uitleggen en onze klanten een meeslepende ontwerpervaring bieden.

We zijn er zeker van dat we met onze voortdurende inspanningen en streven naar perfectie een van de leiders in de branche zullen blijven als het gaat om het leveren van aantrekkelijke en aangename plekken voor onze klanten.

Vooruitkijken.

Vandaag de dag hebben we ons gevestigd als een gerenommeerd en belangrijk architectenbureau, cultiveren we nieuw talent door onze staf van ervaren vakmensen en ontwerpers uit te breiden en cultiveren we een bedrijfscultuur van innovatie en professionalisme.

En daar laten we het niet bij; we zijn vastbesloten om onze klanten in de toekomst nog betere service en innovatieve oplossingen te bieden. We zullen blijven investeren in technologie en expertise, nieuwe partners zoeken en onze activiteiten uitbreiden naar de wereldwijde markt.

Vissie

Een toonaangevend renovatie- en decoratiebedrijf worden, dat klanten de beste kwaliteitsdiensten en -producten biedt om hun levenskwaliteit te verbeteren.

Missie

Klanten gepersonaliseerde ontwerpoplossingen en kwaliteitsdiensten bieden om aan hun verschillende behoeften en verwachtingen te voldoen. Met het oog op kwaliteit en veiligheid blijven we innoveren en nieuwe ontwerpconcepten en technologieën introduceren om diensten en producten van betere kwaliteit te leveren.


Waarde

+ Vakmanschap

+ Win-win-strategie

+ Streven naar uitmuntendheid

+ Principe van klantprioriteit

+ Hoge professionaliteit en hoge normen