Onze diensten

One-Stop Service

In de afgelopen jaren, met de ontwikkeling van de samenleving, alle lagen van het leven, de meer menselijke en systematische diensten. Daarom kwam in de decoratiemarkt “one-stop woninginrichting” uit, en werden de bekende decoratiebedrijven, die het ultieme concept van humanisering en de onvermijdelijke trend van de markt weerspiegelen.

De “one-stop “service verwijst naar het leveren van een volledige set decoratiediensten aan klanten met kant-en-klare standaarden. Op basis van het voorontwerpplan levert het geïntegreerde diensten zoals basisdecoratie, aankoop van decoratieve materialen, geïntegreerd thuissysteem, stoffering en levering van huishoudelijke apparaten. Door het verzamelen van de vraag, organiseren van de projecten, collectieve inkoop en andere manieren, blijven we de volledige set van diensten keten te optimaliseren, zodat consumenten kan genieten van “geld besparen, tijd besparen, energie besparen”, maar ook dat de industrie blijven zelf-verbetering van het samenwerkingsmodel en systeem.‍

Onze diensten zijn beschikbaar voor al uw behoeften

Huang Pai B.V. biedt een breed scala aan diensten, waaronder interieurontwerp, bouw en decoratie. Ons serviceproces omvat een analyse van de vraag, het ontwerp van het schema, een budgetofferte, constructie en kwaliteitsinspectie. Onze interieurontwerpers zorgen voor gepersonaliseerde ontwerpoplossingen op basis van de behoeften en voorkeuren van de klant en zullen herhaaldelijk met de klant communiceren en bevestigen om ervoor te zorgen dat het eindproduct aan zijn verwachtingen voldoet. Ons bouwteam heeft uitgebreide ervaring en vaardigheden om de kwaliteit en veiligheid tijdens het bouwproces te garanderen. We richten ons op innovatie en introduceren voortdurend nieuwe ontwerpconcepten en technologieën om diensten en producten van betere kwaliteit te kunnen leveren.

Project process

We willen ons graag aan je voorstellen en naar je verwachtingen luisteren. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit. Ons team van professionals zal de tijd nemen om je voorkeuren, levensstijl en budget te begrijpen om ervoor te zorgen dat elke beslissing in lijn is met je visie. Tijdens het hele project streven we naar open communicatie en transparantie om van begin tot eind een naadloze en plezierige ervaring te garanderen.

Dit is een proces waarin we elkaar leren kennen, en alleen met een duidelijk begrip van u behoeften kan de ontwerper de optimale oplossing op maat maken. Tijdens het ontwerpproces krijg je voldoende informatie om je keuzes op te baseren, zoals een ruime keuze aan materialen, technische vereisten voor de bouw en prijzen.

Op basis van uw ideeën ontwikkelen onze professionele ontwerpers verschillende opties om aan uw wensen te voldoen, totdat u tevreden bent.

Wij maken uw volledige idee-input in schetsen, modellen of renderings. In dit stadium worden alle ideeën zo realistisch mogelijk omgezet en gevisualiseerd. 3D-visuals geven een uitgebreider en intuïtiever beeld van het algemene ontwerpplan.

Ons team van professionals ontwikkelt een gedetailleerd plan op basis van uw verwachtingen en plannen, en alle kosten en werkplannen blijven transparant en open tijdens het hele project.

Tijdens de ontwerpfase realiseren we gedetailleerde werktekeningen, waarin de mogelijkheden van de voltooiing van alle technische aspecten van de werken worden besproken. Alle noodzakelijke zaken zijn duidelijk geformuleerd en verwerkt in specifieke technische werktekeningen. Tegelijkertijd bezorgen we je een gedetailleerde offerte, waarin de aankoop van grondstoffen, bouwkosten en administratieve kosten zijn opgenomen.

Een professioneel bouwteam van meer dan 60 fulltimers voert de bouw uit volgens het perfecte plan van de u. De bouwploegen zijn uniform opgeleid om op de hoogte te blijven van innovaties op het gebied van technologie en materialen om ervoor te zorgen dat de modernste renovatietechnieken worden toegepast.

Ons professionele team begeleidt en beheert het hele bouwproces, van tekening tot oplevering. We ontzorgen onze klanten en zorgen voor het best mogelijke team. Dit alles doen we met één doel voor ogen: resultaten van hoge kwaliteit en een geweldige ervaring.

Waarom
one-stop service?

Zorg bespaard blijven

Wij laten de eenvoud en gemoedsrust aan onze klanten over. U hoeft alleen de ontwerpstijl, het merk van de bouwmaterialen te bepalen. De rest zoals het bouwbeheer, de logistiek, de installatie, de kwaliteit, de milieubescherming gedeelte worden allemaal door HuangPai geregeld, met onze professionele team die meer dan 30 functies kan uitvoeren.

Tijd besparen

We gebruiken een heel model van "basis decoratie + decoratie materialen + geïntegreerde thuissysteem + stoffering + huishoudelijke apparaten" als een compleet systeem, waardoor je onnodige moeilijkheden en zorgen vermijdt.

Geld besparen

Huang Pai B.V. maakt gebruik van het geavanceerde F2C (Factory to Consumer) model. Onze coöperatieve fabrieken maken kwaliteitsproducten voor u op maat en installeren deze direct bij u thuis. Door de kortste omlooproute zijn dezelfde kwaliteitsproducten ongeveer 30% goedkoper dan de marktprijs, zodat u zo min mogelijk geld uitgeeft om te genieten van de beste kwaliteitsservice.

Bedrijfsbereik

Commerciële projecten

Breng uw commerciële ruimte naar nieuwe hoogten.

Of het nu een kantoor, winkel, restaurant, hotel of beurs betreft, wij begrijpen en vangen de merkfilosofie van uw bedrijf en creëren een omgeving die de visie van uw bedrijf echt weerspiegelt, waardoor een commerciële ruimte met een blijvende impact ontstaat.
 
Onze expertise op het gebied van commerciële projecten omvat het beheer van de ontwerp-, goedkeurings- en administratieprocessen.
 
Met een diepgaand inzicht in inrichtingsprojecten creëren we intelligente ontwerpen voor fabrieken, magazijnen, logistieke centra en andere commerciële projecten die gericht zijn op het maximaliseren van de productiviteit om de ambities van uw bedrijf te verwezenlijken.
whole-house customization

Maak jouw ideale droomhuis in werkelijkheid

Wij geloven dat de inrichting van je huis je unieke persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. We werken nauw samen met huiseigenaren en begrijpen hun voorkeuren en wensen om ruimtes te creëren die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook praktisch en comfortabel.

Huang Pai B.V. biedt een one-stop bestelservice voor originaliteit en stijlintegratie in het hele huis.

Uw ideale woning wordt gerealiseerd door Huang Pai.

Renovaties & uitbreidingen

​Geef je een nieuwe ervaring

Niet genoeg vierkante meters voor een huis? Te kleine kantoorruimte? Kunnen er geen gasten meer in je eetkamer? Dan kun je een huisuitbreiding overwegen. We hebben vele jaren ervaring in het bouwen van uitbouwen, van gezinswoningen tot fabriekshallen, onze woninguitbreidingen omvat meer dan honderden woningen, en bieden onze klanten de hoogste kwaliteit huizen, de beste bouwmaterialen, de meest bevredigende uitbouw stijlen, de beste after sales service, en de beste prijzen voor hun uitbreidingen.

"Woninguitbreidingen zijn altijd een van de diensten geweest waarin we bij Huang Pai gespecialiseerd zijn en we werken door heel Nederland, maar ook in delen van Duitsland. We bieden een one-stop-service van ontwerp tot bouw, waarbij we kwaliteit en efficiëntie garanderen en je moeite en tijd besparen!"
Dalong Fu
Founder & Director
landschapsontwerp

Natuur en kunst samenbrengen

Door kunst de natuur te laten omarmen, herdefinieert onze landschapsarchitectuur het stadsleven en creëert een moderne oase die stijl, functie en natuur combineert. Het biedt een ideale utopie te midden van de drukte van het stadsleven.
Profiteer van innovatieve buitenapparatuur om de kwaliteit van het buitenleven te verbeteren.

We maken gebruik van innovatieve buitenvoorzieningen om de leefruimte buiten te verbeteren.

Meubels op maat

Meubels op maat, op bestelling gemaakt

“Je huis moet jouw verhaal vertellen , en op maat gemaakte meubels weven jouw verhaal met elk stuk.”

Elk huis en elke commerciële ruimte heeft een unieke stijl en behoeften, waardoor op maat gemaakte meubels voor velen een populaire keuze zijn.

Huang Pai biedt meubeldiensten op maat om meubels te maken die helemaal aan jouw wensen voldoen.

Of het nu gaat om aangepaste kasten, garderobekasten, boekenkasten of op maat gemaakte banken, bedden en ander meubilair, wij kunnen het ontwerpen en maken volgens jouw voorkeuren en benodigde ruimte.

We werken niet alleen samen met uitstekende meubelfabrikanten, maar wij hebben ook onze eigen meubelfabriek, om ervoor te zorgen dat we je meubelen van hoge kwaliteit op maat kunnen leveren die je interieur persoonlijker en comfortabeler maken.

Voorbeeld zaken

Smart home

Ervaar de technologische vooruitgang

Slimme huizen zijn een trend geworden in het moderne leven. Huang Pai biedt slimme thuisoplossingen om je huis slimmer, handiger en comfortabeler te maken. 

Met het slimme besturingssysteem kun je eenvoudig de verlichting, temperatuur, beveiliging en andere apparaten in je huis beheren voor een intelligente levensstijl. Ons professionele team ontwerpt en installeert slimme thuissystemen op basis van je behoeften en voorkeuren om je huis slimmer en efficiënter te maken.

Veilig en gemakkelijk

Jouw gemoedsrust is onze topprioriteit. Met onze ultramoderne beveiligingssystemen voelt u zich beter beschermd en veiliger dan ooit tevoren. Bewaak je woning in realtime, ontvang waarschuwingen en autoriseer zelfs toegang op afstand – allemaal vanaf je smartphone.

Verminder je ecologische voetafdruk en bespaar op de energierekening met onze energiezuinige smart home-technologie. Regel en optimaliseer het energieverbruik in je hele huis voor een duurzame, milieuvriendelijke levensstijl zonder in te leveren op comfort.

Automatisering

Een woning die geheel op uw specifieke wensen kan worden afgestemd.
Onze slimme oplossingen tillen automatisering naar een geheel nieuw niveau doordat u de verlichting, temperatuur, beveiliging en andere functies naar eigen inzicht kunt regelen. Zeg vaarwel tegen energieverspilling en uw huis past zich gemakkelijk aan uw voorkeuren aan.
Zorg ervoor dat uw huis past bij uw levensstijl. Met één tik op uw smart apparaat kunt u persoonlijke instellingen maken voor verschillende situaties, zoals een filmavond, een etentje of de vrijetijdsmodus.

"Het tijdperk van het slimme huis creëren."

Het slimme huis is meer dan alleen een luxe; het vertegenwoordigt een belangrijke stap in de richting van een duurzamere en milieuvriendelijkere toekomst. In de kern gaat het niet om technologische hoogstandjes, maar om hoe het een diepere verbinding mogelijk maakt met de plekken die we thuis noemen.